VROUWEN ONLINE

MANNEN ONLINEvreemdgaan net


Wil je seksueel contact of een seksuele relatie met een ander dan je vaste partner?
Dan ben je hier aan het juiste adres.
Ontmoet mannen en vrouwen met hetzelfde doel.


Vreemdgaan-overspel.be is de nieuwe website voor mannen en vrouwen die een tweede relatie zoeken.

Je bent een gehuwde man, en je wilt een minnares?

Je bent een vrouw op zoek naar spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Vreemdgaan-overspel.be en laat je instinct de vrije loop.


Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.


Nieuwsberichten


Het zijn vooral mannen die vreemdgaan.


Dit was vroeger zeker het geval, maar het blijkt dat vrouwen aan een opmars bezig zijn. Een feit is wel dat vrouwen er zelden over zullen opscheppen en zich ook sneller schuldig zullen voelen. En aangezien ze beter zijn in het verbergen van de waarheid is de kans groter dat hun ontrouw nooit ontdekt zal worden. Uit onderzoek blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn indien de vrouw vreemdgaat. Zij zal immer ook op zoek zijn naar een zielsverwant, terwijl een man vooral gewoon plezier wil hebben.

Hoort vreemdgaan bij de mens?


Onze eigen kultuur heeft er blijkbaar moeite mee! Vreemdgaan is taboe, alhoewel de meerderheid van ons er mee te maken krijgt. Een op de drie relaties gaat stuk, en een derde daarvan omwille van ontrouw. Darwin beweerde in zijn boek "The Origin of Specie's" dat polygamie - het hebben van meer dan een seksuele partner goed is voor de evolutie van de soort. En dat we dus niet van nature bestemd zijn voor het hebben van slects een partner. Dus evolutionair heb je als vreemdganger gelijk, ook al zegt onze kultuur dat je fout zit.

Wanneer ga je vreemd? Is het door een tijdelijke inzinking?


Het kan tijdelijk zijn. Jullie relatie is in een tijdelijke inzinking beland. Er is, op het moment niet een zo goede band met je partner. De emotionele of de seksuele band is niet goed tussen de partners. De verleiding kan te groot zijn, zeker als het wordt aangeboden, om vreemd te gaan.

Motieven voor vreemdgaan.


Vreemdgaan biedt een ontsnapping van het alledag, de sleur, de kinderen, de schoonouders, het werk, het moeten en de verstikkende verplichtingen. Even ontsnappen uit de werkelijkheid. En je bent ontevreden over je relatie. Je wilt weg, ontsnappen en je kiest voor de makkelijkste uitweg: vluchten in de armen van een ander. Vreemdgaan, het prikkelt onze fantasie.


Relatieproblemen: van vreemdgaan gaan tot geen zin in seks ...

De juiste leeftijd voor vreemdgaan is 44 jaar. Nederlandse vrouwen gaan vaker vreemd dan je denkt. Volgens onze enquëte...

Het hoe en wat van vreemdgaan - Vroegtijdige Zaadlozing

Ernst says : 19 juni, 2013 om 9:08 am. Oh… Ik dacht dat het ging over vrouwen die wel vreemd zouden willen gaan maar dat van Pat niet zouden mogen.

Evolutionaire psychologie - Wikipedia

Duidelijk, wij bieden een handige vergelijkingstool; Up-to-date, wij passen de site aan wanneer nodig; Eerlijk over dating, wij zijn onafhankelijk

A Modern Real Wedding in Blue + Yellow - Project Wedding Blog

SBS 6 komt met een nieuwe datingshow, waarin ze vijf mensen laat trouwen met een wildvreemde. ‘Ja ik wil! een wildvreemde’ begint in 2014.


meer over vreemdgaan net


Vrouwen moeten niet zeuren over vreemdgaan | Goedgelovig.nl

In de evolutionaire psychologie worden de psychologische aspecten van de menselijke geest en menselijk gedrag vanuit het oogpunt van de evolutietheorie verklaard.

Gratis datingsite – Vind de juiste dating site! (TIP)

Kristen and Grant in Lakewood Ranch, Florida We've got something stunning in white, royal blue, and yellow for you today! Kristen and Grant's modern,Vrouwen in jouw regioMannen in jouw regiotagsmedia

Vreemdgaan blog
© Vreemdgaan - Overspel

Valid XHTML | CSSTerms Privacy